Kortingen en voordelen

JCW biedt een heleboel kortingen en voordelen aan.

1. Fiscale aftrekbaarheid
Een JCW-activiteit voor -12-jarigen is fiscaal aftrekbaar. De maximale aftrek bedraagt € 11,20 per dag per kind. JCW vzw stuurt je automatisch een fiscaal attest in de loop van het eerste trimester van het volgende jaar.

2. Ledenkorting
Ben je (of word je) lid van JCW, dan krijg je een korting voor onze activiteiten:
korting op kampen: 5 tot 10%
korting op dagactiviteiten: € 4,00 per dag
korting op workshops: 5%

Je geniet van kortingen op onze eigen activiteiten (tot 10 %), ontvangt voordelen van onze partners en maakt kans om af en toe iets extra te winnenLees er alles over op deze pagina, waar je ook een formulier vindt om je aan te melden als lid. (zie hier voor de volledige voorwaarden).

Je hoeft niet te wachten tot je lidmaatschap volledig in orde is om je al in te schrijven voor één van onze activiteiten. Je kunt gelijktijdig met de aanvraag van je lidmaatschap ook je inschrijving in orde brengen. De korting waarop je recht hebt, wordt zeker verrekend! (Meld op het inschrijvingsformulier dat je lidmaatschap aangevraagd hebt)

3. Korting via onze partners
JCW werkt samen met andere organisaties / werkgevers die ons aanbod promoten. Bijgevolg geven we aan hun werknemers dezelfde korting als aan onze JCW-leden (dezelfde korting IS identieke korting als JCW-leden, IS NIET extra korting bovenop de ledenkorting).
Voor 2017 genieten volgende partners van onze ledenkorting:
- JWR-leden die inschrijven voor het spacecamp (code 17009)
- personeelsleden van Jan Portaelsziekenhuis Vilvoorde
- personeelsleden van vzw Zorg-Saam
- personeelsleden van Karel De Grote-Hogeschool
- Pluspas
- FED+
- Argenta Bank- en Verzekeringsgroep nv
- Samenaankoop KULeuven

4. Korting via je werkgever
Bepaalde ziekenfondsen en werkgevers geven kortingen aan jeugdwerkactiviteiten. Vraag dit zelf na en wij leveren graag een attest van deelname af of vullen een standaardformulier van je ziekenfonds / werkgever in als je dit aan ons bezorgt. (Wij leveren NIET standaard een attest van deelname voor elke activiteit).

5. Actie: neem een vriend(in) mee op kamp!
Ben je zelf al op kamp geweest met JCW en wens je dit jaar een vriend(in) of familielid mee te nemen? Da’s prima en we willen je daarvoor belonen. Als jij voor een nieuwe inschrijving zorgt (= een deelnemer die nog niet eerder met JCW op kamp geweest is), dan ontvang je allebei, dus jijzelf, maar ook je vriend(in) van ons een tof spel als geschenk: Smartgames® Deducktion!
Het volstaat dat je vriend(in) op het inschrijvingsformulier jouw naam en voornaam vermeldt met de vermelding “Vriendenactie”.
(Deze actie is enkel geldig voor onze kampen met overnachtingen)