Hoe schrijf je in?

Inschrijven voor een activiteit doe je op de pagina van de betreffende activiteit zelf. Een inschrijfformulier vind je helemaal onderaan de pagina van de activiteit.
Als je geen mogelijkheid hebt bij een activiteit om in te schrijven, betekent dit dat inschrijven niet nodig is, of dat de inschrijvingsperiode nog niet begonnen of al afgelopen is.

Indien je je inschrijft voor een activiteit of kamp, lees dan eerst grondig onderstaande informatie + de algemene voorwaarden van onze activiteiten.

Vul het inschrijvingsformulier correct en volledig in. Je ontvangt nadien een mailtje met de bevestiging van je inschrijving. Zo weet je onmiddellijk of er nog plaatsen beschikbaar zijn en je kan overgaan tot een betaling.

Activiteit zonder overnachting
Inschrijven doe je via onze website (www.jcw.be) of telefonisch (02 252 58 08). Na ontvangst van je inschrijving sturen wij een bevestigingsbericht. De inschrijving voor een activiteit zonder overnachting is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsformulier en storting van de bijdrage. Deze bijdrage kan je storten op bankrekeningnummer: IBAN BE76 0013 3997 7295 (BIC GEBABEBB) van JCW, Vlaanderenstraat 101, 1800 Vilvoorde, met vermelding van de naam van de deelnemer en de naam van de activiteit.

Activiteit met overnachting
Inschrijven doe je via onze website (www.jcw.be) of telefonisch (02 252 58 08). Na ontvangst van je inschrijving sturen wij een bevestigingsbericht. De inschrijving voor een activiteit met overnachting is pas definitief na storting van een voorschot van € 90 (of het volledige bedrag indien de kampprijs lager is dan € 90) op bankrekeningnummer: IBAN BE76 0013 3997 7295 (BIC GEBABEBB) van JCW, Vlaanderenstraat 101, 1800 Vilvoorde, met vermelding van de naam van de deelnemer en de naam van het kamp. 
Na betaling van het voorschot ontvang je een schriftelijke bevestiging van je inschrijving met vermelding van het eventuele restbedrag. Uiterlijk 15 mei dient dit bedrag betaald te worden. Ruim voor aanvang van het kamp krijg je alle praktische informatie toegestuurd.